20 års erfarenhet i branschen

Om oss

Visar olika texturer och färger i vårt utbud.

Vilka är vi?

 • Historia

  Vårt företag är nu mer än 20 år gammalt och grundades 1997. Med hjälp av marknadens bästa utrustning och vår egen patenterade teknik började vi tillverka alternativa DIY-produkter för vägg- och takdekoration. Efter flera år i branschen blev vi snart en av branschledarna.

 • Säkerhet & höga standarder

  Alla våra material är M1- och A1-klassade och är fria från skadliga kemiska föreningar. Tillverkningen av VOC-fria produkter är vår högsta prioritet!

 • Kvalitetskontroll

  Vår professionella forsknings- och utvecklingsavdelning arbetar mot allt högre kvalitetsstandarder i vår produktutveckling. Vi uppfyller alla internationella säkerhetsstandarder för kvalitetskontroll och har alla nödvändiga internationella säkerhetscertifieringar.

En världsledare inom industrin

Med 20 års erfarenhet i branschen är Silk Plaster nu erkänd som världsledande inom tillverkning av dekorativt gips.
Silk Plasters industrianläggningar ligger i Europa och är de största företagen i sitt slag. Företaget har sitt huvudkontor i Lettlands huvudstad Riga, med kvalificerade ingenjörer, designers och chefer som arbetar i våra divisioner över hela världen på så skilda platser som Kiev, Dubai och Berlin.

Och som ett globalt erkänt företag deltar vi regelbundet i internationella mässor och utställningar över hela världen eftersom vi fortsätter att expandera vår verksamhet globalt.

Art Design 301 och 234 - Visar våra texturer och färger installerade i ett modernt vardagsrum.

INTERNATIONELLT CERTIFIERAD & HÖG KVALITET

Silk Plaster är extremt slitstarkt, hållbart och tillverkas av miljövänliga råvaror. Med hjälp av avancerad teknik släpps inga skadliga ämnen ut under tillverkningen av Silk Plaster.

Silk Plaster är brandbeständigt (COFRAC standard Frankrike) och har tilldelats ett flertal certifikat för utmärkt kvalitet, inklusive AgBB-Scheme (Köln, Tyskland), EU Declaration of Performance (DoP) och M1-utsläppscertifikatet för byggmaterial (Helsingfors, Finland). Silk Plasters internationellt erkända kvalitetsmärkning inkluderar "E3 Ecology, Energy, Efficiency" som utfärdades 2014.

 • CE märkning som tillhör alla våra varor i vårat utbud.

  Produkt har utvärderats och anses uppfylla EU:s krav på säkerhet, hälsa och miljöskydd.

 • Märke för franskt miljömärkning, Emissions dans l'air intérieur.

  Émissions dans l’air intérieur A+, Franskt miljömärkning som omfattar produkter med praktiskt taget noll utsläpp av volatila organiska ämnen.

 • M1 märkning för mmaterial som avger extremt låga nivåer av föroreningar.

  M1-klassificering är för material som avger extremt låga nivåer av föroreningar i rumsutrymmet.

 • AgBB märke som visar att våra produkter klarat testprogrammet.

  AgBB-programmet är en av de viktigaste europeiska testprogram för produktutsläpp och definierar med sina krav de testade produkternas lämplighet för inomhusbruk.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.